Kvindecirkel

Kvindecirkel

Gruppesession


Kvindecirkel er en gruppe, hvor vi samles 1 gang om måneden omkring fuldmåne. Vi starter med at meditere og trække englekort med fokus på dine problematiker nu og her. Jeg fortæller lidt om, hvad næste måneds budskaber er.


Hver person i gruppen får taletid i et trygt rum, hvor alle ved at der er tavhedspligt. Det er vigtigt for mig (og jer), at det vi taler om holdes indenfor det rum vi er i.


Til slut trækkes der igen englekort og I får hver især beskeder og værktøjer som I kan arbejde med til næste kvindecirkel.


Der er plads til alle i gruppen og der gives plads og taletid til store emner og gruppen er søde til at være med til at løfte en tung trist energi til lethed, glæde grin og latter. Med fælles hjælp kan vi komme langt og opbygge et nyt netværk, så dagene bliver en smule lysere og letlere at komme igennem.

"Jeg haft stor gavn af at mødes med andre kvinder en aften hver måned hvor jeg frit kan tale om hvad der er sket siden sidst og og at dele det gode og dårlige med gruppen og at det bliver der"

Andrea

TID:      180 min.


PRIS:    300 kr. 

             (6-8 pers.)

TILMELDING

Ring til mig for nærmere aftale på telefon 21 22 65 05


REJSEN HJEM

v/ Sereen Siff Damgaard


Solvænget 1

Strøby Egede

4600 Køge

Sjælland

Del SEREEN.DK

Tlf.: 21 22 65 05

E-mail: rejsenhjem@sereen.dk

Facebook: sereenrejsenhjem

LinkedIn: sereen-rejsen-hjem

Instagram: sereen_rejsen_hjem


CVR: 29990697