Familieopstilling

Familieopstilling

Individuel session


Få oplysninger om, hvad der er sket i din slægts historie (fx forhold til søskende, forældre, ægteskab og skilsmisse). Du kan bruge denne behandlingsform til at bearbejde udfordringer såsom angst, svigt, 'ikke god nok'-følelsen og mobning.


Familieopstillingen tager udgangspunkt i dit stamtræ og roller og mønstre, som går igen igennem mange generationer kan slippes. Familieopstillingen bliver bygget op ved brug af farvede stykker stof som eksempelvis repræsenterer en person, en følelse, en overbevisning eller andet. Sessionen kræver ikke, at familiemedlemmer er tilstede.


Ved brug af familieopstilling har jeg fx hjulpet 'det klemte barn i familien' med at finde sin plads og klienter, der har oplevet svigt fra familien, misbrug, 'ikke god nok'-følelsen, angst og meget andet.

"En fremragende måde at få bragt alle de dårlige oplevelser som præger en frem i lyset, og bearbejdet under en familie-opstilling. Det har gjort at jeg er blevet lettet så meget mentalt fra negative ting som jeg har haft i min rygsæk. Jeg er blevet fri og 100 kg lettere efter den"

Jette

SPECIALPRIS

  • Ved bestilling og samtidig forudbetaling får du 3 behandlinger af 60 min. for kr. 1.800,-.
  • Ring angående Kranio-Sakral terapi og Mindfulness til personalepleje i virksomheder.

TID:      60-120 min.


60 min. = 750 kr.

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK

REJSEN HJEM

v/ Sereen Siff Damgaard


Solvænget 1

Strøby Egede

4600 Køge

Sjælland

Del SEREEN.DK

Tlf.: 21 22 65 05

E-mail: rejsenhjem@sereen.dk

Facebook: sereenrejsenhjem

LinkedIn: sereen-rejsen-hjem

Instagram: sereen_rejsen_hjem


CVR: 29990697