Clairvoyance

Clairvoyance

Individuel session


Få formidlet budskaber fra den åndelige verden til dig. Gennem clairvoyancen kan der være budskaber omkring fortid, nutid, fremtid og besøg af afdøde (hvis dette ønskes). Det foregår i et stille og roligt lokale med hyggelige omgivelser. Du kan altid selv vælge, hvad du tager med fra sessionen af budskaber.


Gennem clairvoyance har jeg guidet mine klienter gennem livets op- og nedture. Du kan for eksempel få klarhed omkring uforståelige/uforudsete hændelser, samt om fortid, nutid og fremtid.


Du er velkommen til at optage sessionen på din telefon. "Sereens evner er fantastiske og hun har haft ret i sine forudsigelser. Det foregår i en meget hyggelig og varm atmosfære" "Det forgik i et hyggelig lokale hvor jeg følte mig helt tryg og det viste sig at hun fik fuldstændig ret i sine forudsigelse."

"Jeg har fået adskillige sessioner i clairvoyance hos Sereen (face-to-face og over telefon). Det har hjulpet mig meget ift. at få klarhed omkring min situation og i at træffe beslutninger om, hvilken vej jeg skulle gå. Sereen har altid været spot-on med sine meddelelser og formidler dem på en rolig og favnende måde" 


SPECIALPRIS

  • Ved bestilling og samtidig forudbetaling får du 3 behandlinger af 60 min. for kr. 1.800,-.
  • Ring angående personalepleje i form af Kranio-Sakral terapi og Mindfulness til virksomheder.

30 min. = 375 kr.


60 min. = 750 kr. 

Bestil venindeaften med 6-8 deltagere. 


RING 21 22 65 05 for pris.

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK

REJSEN HJEM

v/ Sereen Siff Damgaard


Solvænget 1

Strøby Egede

4600 Køge

Sjælland

Del SEREEN.DK

Tlf.: 21 22 65 05

E-mail: rejsenhjem@sereen.dk

Facebook: sereenrejsenhjem

LinkedIn: sereen-rejsen-hjem

Instagram: sereen_rejsen_hjem


CVR: 29990697