3-i-1 Online

3-i-1 online

Individuel session


Går du med en knude i maven, trykken for brystet eller andre udfordringer, der påvirker din hverdag? Med et 3-i-1 online behandlingsforløb kan du komme af med følelser som angst, afhængighed, smerte, svigt og mindreværd, mens du sidder hjemme. Jeg har udviklet denne behandlingsform for at hjælpe dig i denne tid, hvor social distancering er en del af vores hverdag.


Denne behandlingsform har jeg udviklet via min viden om og erfaring med mindfulness, hypnose og famileopstilling. Jeg har taget de bedste elementer fra hver af disse behandlinger og sammensat dem til, hvad jeg kalder 3-i-1 online.


For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg. Derfor er 3-i-1 online, så du ikke skal ud af døren, men kan blive hjemme hos dig selv i trygge og vante omgivelser. Måske er du nervøs op til og i starten af behandlingen, derfor starter vi stille og roligt ud med åndedrætsøvelser indtil du føler dig afslappet og klar til at gå i gang med arbejdet.


Jeg har afprøvet behandlingsformen på flere klienter som blandt andet døjede med flyskræk, eksamensangst, afhængighed (fx rødvin, cola), overvægt, kærestesorger, angst for at blive syg eller fyret, følelser forbundet med fyring og/eller frygten for at pengene ikke slår til.

 

Eksamen står

for døren...


Et 3-i-1 online behandlingsforløb kan hjælpe dig, hvis du har problemer med eksamensangst eller ønsker at forebygge at 'klappen går ned'.


"Jeg havde booket en tid på 3-i-1 online seance og jeg forventede mig, at det ikke ville være det samme som at være i samme rum. Men det føltes som om vi sad i samme rum, selvom det foregik via skærm. Men jeg blev totalt overrumplet af den påvirkning det gav mig efterfølgende. Jeg slap af med min udfordring på en god og tryg måde."

J. A.


60 min. = 500 kr.

 


 Tag springet og RING

21 22 65 05 for bestilling

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK

REJSEN HJEM

v/ Sereen Siff Damgaard


Solvænget 1

Strøby Egede

4600 Køge

Sjælland

Del SEREEN.DK

Tlf.: 21 22 65 05

E-mail: rejsenhjem@sereen.dk

Facebook: sereenrejsenhjem

LinkedIn: sereen-rejsen-hjem

Instagram: sereen_rejsen_hjem


CVR: 29990697