3-i-1 (online)

3-i-1 (face-to-face og online)

Individuel session


Går du med en knude i maven, trykken for brystet eller andre udfordringer, der påvirker din hverdag? Med et 3-i-1 behandlingsforløb kan du komme af med følelser såsom ensomhed, angst, afhængighed, smerte, svigt og mindreværd, mens du sidder hjemme. 3-i-1 tilbydes også i klinikken og naturen.


Denne behandlingsform har jeg udviklet via min viden om og erfaring med mindfulness, hypnose og famileopstilling. Jeg har taget de bedste elementer fra hver af disse behandlinger og sammensat dem til, hvad jeg kalder 3-i-1.


For mig er det vigtigt, at du føler dig tryg. Derfor er 3-i-1 udviklet således, at du ikke behøver at skulle ud af døren, men kan blive hjemme hos dig selv i trygge og vante omgivelser. Måske er du nervøs op til og i starten af behandlingen, derfor starter vi stille og roligt ud med åndedrætsøvelser indtil du føler dig afslappet og klar til at gå i gang med arbejdet.


Jeg har afprøvet behandlingsformen på flere klienter som blandt andet døjede med flyskræk, eksamensangst, afhængighed (fx rødvin, cola), overvægt, kærestesorger, angst for at blive syg eller fyret, følelser forbundet med fyring og/eller frygten for at pengene ikke slår til.

 

"Tak. Det er stor lettelse for mig endelig at få den hjælp jeg har brug for. Jeg har virkelig prøvet mange gange at få hjælp og forklaret situationerne. Men ingen har kunne sige noget jeg kunne bruge til noget så det her er virkelig guld værd. Tusind tak for dig"


"Jeg havde booket en tid på 3-i-1 online seance og jeg forventede mig, at det ikke ville være det samme som at være i samme rum. Men det føltes som om vi sad i samme rum, selvom det foregik via skærm. Men jeg blev totalt overrumplet af den påvirkning det gav mig efterfølgende. Jeg slap af med min udfordring på en god og tryg måde."


60 min. = 600 kr.


Tag springet og RING

21 22 65 05 for bestilling

 

BOOK DIN TID
Du kan bestille din tid her: BOOK

Eksamen står

for døren...


Et 3-i-1 behandlingsforløb kan hjælpe dig, hvis du har problemer med eksamensangst eller ønsker at forebygge at 'klappen går ned'.