Behandlinger

BEHANDLINGER

Biodynamisk Kranio-Sakral

 

Kroppen taler til os, og det er op til os at lytte. Ved at åbne hjertet i bevist nærvær opdager vi, at helheden og sundheden altid er til stede. Jeg hjælper kroppen tilbage til sin naturlige tilstand intuitivt – og både fysisk og psykisk.


Walk-and-Talk


'Walk-and-talk' er et coachforløb som foregår i naturen. På vandreturen taler vi om dine udfordringer og gennem 'walk-and-talk' bliver disse bearbejdet - en hurtig, enkel og effektiv måde at komme videre på.

3-i-1 (ONLINE)


3-i-1 er et forløb, hvor jeg, efter min mening, har sammensat de bedste elementer fra mindfulness, hypnose og familieopstilling. Du kan sidde hjemme i vante og trygge omgivelser og få hjælp til de udfordringer som du står overfor.

Reiki Healing

 

Få mere energi og ro i kroppen og hovedet. Reiki healing er en nænsom behandlingsform, der kan afhjælpe stress, give smertelindring og give ro fx i forbindelse med mobning. 

Hypnose


Få mere glæde, styrke og klarhed. Få ændret følelsesmønstre som du har opbygget igennem tiden. Gennem hypnose har jeg hjulpet klienter med fx sukkerafhængighed, angst, følelser omkring mobning og eksamensangst.

Familieopstilling


Få oplysninger om, hvad der er sket i din slægts historie (fx forhold til søskende, forældre, ægteskab og skilsmisse). Du kan bruge denne behandlingsform til at bearbejde udfordringer såsom angst, svigt, 'ikke god nok'-følelsen og mobning.

Clairvoyance


Få formidlet budskaber fra den åndelige verden til dig. Gennem clairvoyancen kan der være budskaber omkring fortid, nutid, fremtid og besøg af afdøde (hvis det ønskes).


SPECIALPRIS

  • Ved bestilling og samtidig forudbetaling får du 3 behandlinger af 60 min. for kr. 1.800,-.
  • Bestil venindeaften med 6-8 deltagere. RING 21 22 65 05 for pris.
  • Ring angående personalepleje i form af Kranio-Sakral terapi og Mindfulness til virksomheder.

BOOK DIN TID

Du kan bestille din tid her: BOOK